Alle får mulighet til å lade på egen p-plass

Alle p-plasser vil bli klargjort for lading, ved at vi legger opp strømtilførsel og forsegler det med et deksel. Det kaller vi plug and play. Når ladeanlegget er ferdig så kan du bestille et ladeabonnement på våre nettsider. Alt du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen! Vi tar oss av resten.

Hva skjer videre?

Ohmia Charging sine prosjektledere vil starte planleggingen av sameiets ladeanlegg sammen med deres utførende entreprenør og styret i sameiet. Sameiets nettside oppdateres med informasjon under byggeprosessen, og når det er klart for å bestille ladeabonnement på ohmiacharging.no.

Byggeprosessen

Byggeprosessen består i grove trekk av:

  1. Befaring med installasjonspartner, gjennomføres 06.04.22.
  2. Søknad til netteier om utvidelse av det elektriske anlegget sendes. (Behandlingstid er 3-12 uker).
  3. Godkjenning fra netteier.
  4. Ladeanlegget installeres.

Ohmia Charging sine ladeabonnement

Ohmia sine ladeabonnement har en fast månedspris som i tillegg til strøm inkluderer tilgang til ladeboks, drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice. I tillegg tilbyr Ohmia roll-over uten utløpsdato, hvor kilowattimer (kWt) du ikke har benyttet overføres til neste periode.

Prisen er fra kr 199 per måned. Lurer du på hva et ladeabonnement ville koste for deg? Du kan finne din pris i Ohmia sin ladekalkulator.

Bestilling av ditt ladeabonnement

Når du har bestilt ladeabonnement på Ohmia sin nettside sender Ohmia deg laderen i posten innen en uke. Laderen henter du på ditt nærmeste utleveringssted. Den klikkes på strømuttaket vi har satt opp på din p-plass. Dette gjør du enkelt selv, eller med hjelp fra oss mot et lite gebyr. Når det er gjort kobler du til ladekabelen og du er klar for å bli fulladet!

Administrer ditt ladeabonnement på Min side

Ved bestilling får du tilgang til Min Side hvor du får full oversikt over ditt abonnement og forbruk. Der kan du i tillegg endre ditt abonnement, starte og stoppe ladingen, låse kabelen fast i laderen eller restarte laderen ved behov.